Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Ο... wannabe διεθνής παρατηρητής και ο αξιοκρατικός Σαρρής!

Της... εποχής οι αποπομπές από τους πίνακες, με κάποιους εξ΄αυτών να θεωρούν ότι δεν έπρεπε να βγουν λόγω της τεράστιας εμπειρίας τους και των αστείρευτων περγαμηνών τους, βάζοντας μάλιστα και τους... κολλητούς τους να "κατασκευάζουν" καταγγελίες.

Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν, θα κάνουμε ένα... flashback στο πρόσφατο παρελθόν και θα επαναφέρουμε στο προσκήνιο κάποιες... λεπτομέρειες από την κατάρτιση των πινάκων τη σεζόν 2013-14.

Η τότε ΚΕΔ του Μπριάκου και η τότε ΕΠΟ του Σαρρή ΔΕΝ συμπεριέλαβε στον πίνακα παρατηρητών και εκπαιδευτών τον διεθνή παρατηρητή και τον μοναδικό  Έλληνα διεθνή εκπαιδευτή Κύρο Βασάρα και ενώ είχε παρακολουθήσει κανονικά το σεμινάριο προεπιλογής!

Η απορία που γεννήθηκε και "πέθανε" χωρίς να δοθεί ουσιαστική σοβαρή απάντηση, ήταν για ποιο λόγο και με ποια κριτήρια η ΚΕΔ του Μπριάκου και η ΕΠΟ του Σαρρή δεν αξιολόγησαν τον Βασσάρα στον σχετικό πίνακα!

- Παρόλο που οριζόταν κανονικά ως παρατηρητής διαιτησίας από την UEFA ΚΑΙ ως εκπαιδευτής σε άλλες Ομοσπονδίες!

-Παρόλο που κουβαλάει τεράστια διαιτητική εμπειρία (ασχέτως αν κάποιοι εθελοτυφλούν επειδή τους... πονάει), την πιο "βαριά" από οποιονδήποτε άλλον συμπατριώτη του!

Προφανώς, θεώρησαν ότι δεν είχε κάτι να προσφέρει στην Ελληνική διαιτησία. 
Γι' αυτό ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ έστελνε συνεχώς επιστολές αποπομπής του Βασσάρα από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Ασχέτως αν δεν είχε κανέναν για να τον αντικαταστήσει! Και ας έμενε η Ελλάδα χωρίς εκπροσώπηση!
Έτσι είχαν αποφασίσει Σαρρής και Μπριάκος! Πάλι καλά που ήταν μόνο δύο!

Αυτή είναι η ιστοριούλα... Για να θυμούνται οι παλιοί και να θυμούνται οι νεότεροι!

Υ.Γ. Για να είσαι διεθνής εκπαιδευτής πρέπει αποδεδειγμένα να κάνεις μάθημα σε άλλες ομοσπονδίες μέλη της UEFA ή της FIFA αλλιώς είσαι... wannabe διεθνής εκπαιδευτής!

Y.Γ.1 Τον Βασσάρα τον κυνήγησαν, τον Ντάλας τον "χρυσοπλήρωσαν" για να μπορέσει ο Μπριάκος να πάρει έναν διεθνή ορισμό! Να τα λέμε κι αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.